Sinopsis

FAQ dig er en podcast af Mette Skammeritz, der handler om alle de spørgsmål, man altid har haft lyst til at stille. Jeg tager fagpersoner ind og stiller dem en masse spørgsmål.

Episodios

 • FAQ Dig - En præst

  FAQ Dig - En præst

  02/12/2016 Duración: 35min

  I dette afsnit snakker jeg med sognepræst i Frederiksberg slotskirke Michael Wagner Brautsch og stiller ham en masse spørgsmål om det at være præst. Spiser du nogen gange nadveren som en snack? Hvordan er det at holde gudstjeneste for en kirke hvor der kun sidder tre gamle damer? Tror du på gud? Det er nogle af de mange spørgsmål jeg stiller. Podcasten er lavet af Mette Skammeritz

 • FAQ dig - En surfer

  FAQ dig - En surfer

  18/09/2016 Duración: 27min

  I dette afsnit snakker jeg med surferen Hans Høite Augustenborg og stiller ham en masse spørgsmål om surfing. Hvad definerer et godt surf? Hører man meget Beach Boys når man surfer? Er der mange damer i at surfe? Find ud af det her!

 • FAQ dig - En dyrepasser

  FAQ dig - En dyrepasser

  26/08/2016 Duración: 30min

  I dette afsnit snakker jeg med dyrepasserstuderende Amanda Nielsen Bentzen og stiller hende en masse spørgsmål om dyr og det at være dyrepasser. Hvor køber zoologiske-haver der dyr henne? Hvorfor er det så dyrt at gå i zoo? Hvad er Amandas holdning til tøj til dyr?

 • FAQ dig - En tegnsprogstolk

  FAQ dig - En tegnsprogstolk

  26/08/2016 Duración: 30min

  I dette afsnit snakker jeg med tolkestuderende Maya Djupnes Ammentorp og stiller hende en masse spørgsmål om døve og tegnsprog. Bagtaler døve os bag ryggen af os? Er tegnsprog internationalt? Kan døve finde ud af at koge et æg? Find ud af det her.

Informações: