Darrer Vol A Formentera

Prueba ahora Firma sin compromiso. Cancele cuando quiera.

Sinopsis

Darrer vol a Formentera es un programa d'IB3 Ràdio, la ràdio autonòmica de les Balears. Amb Vicent Tur, Alex Berlanga i Pablo Morganti.

Episodios

 • Entrevista Marc Domènech Fan Burger - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  Entrevista Marc Domènech Fan Burger - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  06/12/2019 Duración: 11min

  Entrevistem Marc Domènech, co-propietari i cuiner de Fan Burger, una hamburgueseria de Sant Carles de Peralta, guanyadors de la Millor Hamburguesa de les Balears.

 • Darrer vol a Formentera 06/12/19

  Darrer vol a Formentera 06/12/19

  06/12/2019 Duración: 58min

  Programa del divendres 6 de desembre. Encetam el vol d’avui en primer lloc amb Miquel Horrach, eidtor de l’editorial mallorquina Ifeelbook, i l’escriptora i traductora Maria Antònia Oliver, que acaben de reeditar en català la novel·la Moby Dick. Entrevistem també Marc Domènech, co-propietari i cuiner de Fan Burger, una hamburgueseria de Sant Carles de Peralta, guanyadors de la Millor Hamburguesa de les Balears. I finalitzam amb el nostre company Joan Albert Lligoña, que entrevista l’escriptor eivissenc Lluís Ferrer Ferrer, qui acaba de publicar amb el dibuixant Joan Escandell, el llibre ‘Eivissa i Formentera il·lustrades’.

 • Darrer vol a Formentera 05/12/19

  Darrer vol a Formentera 05/12/19

  05/12/2019 Duración: 57min

  Programa del dijous 5 de desembre. Avui amb un vol molt musical, en primer lloc amb JC Storm, director i productor de ‘Flashdance, el musical’, que arriba aquest dijous i divendres a l’Auditòrium de Palma. Entrevistem també Diego Dubón, president del Cor Illa de Menorca, que celebren aquest diumenge el seu 20 aniversari al Teatre Principal de Maó. I finalitzem amb la secció ‘De compres amb na Neus’. Neus Torres ens porta des del mòbil més car del món fins a un altaveu per la dutxa.

 • Darrer vol a Formentera 04/12/19

  Darrer vol a Formentera 04/12/19

  04/12/2019 Duración: 58min

  Programa del dimecres 4 de desembre. Enlairam el vol d’avui en primer lloc amb el poeta i periodista Julio Herranz, que acaba de presentar a Eivissa la seva primera novel·la, ‘Alice Carroll y Peter Pan venden piso en Ibiza’. Entrevistem també Jorge Kelson a la secció ‘Estam de festa’. Kelson és membre de l’organització del quart Alliolis Festival, que tindrà lloc dissabte al Mercat de Forada, a Eivissa. I finalitzam amb el titellaire Javier Aranda, que porta el seu espectacle ‘Vida’ aquest dijous i divendres al Teatre Principal de Palma.

 • Darrer vol a Formentera 03/12/19

  Darrer vol a Formentera 03/12/19

  03/12/2019 Duración: 58min

  Programa del dimarts 3 de desembre. Comencem el programa d’avui en primer lloc amb Martirio. La cantant andalusa de coples actua aquest dissabte a l’Auditòrium de Palma, dins del Jazz Voyeur Festival de Palma aquest dissabte. Entrevistem també Raimon Fransoy, director i guionista de la pel·lícula ‘Ardara’, que projectarà noves sessions aquesta setmana als cinemes Canal Salat de Ciutadella, a Menorca. I finalitzem amb Neus Torres i la ‘Sala VIP’ per parlar en aquesta ocasió de Madonna i de la vida íntima del productor Andrés Vicente Gómez.

 • Entrevista Joan Sanz - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  Entrevista Joan Sanz - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  30/11/2019 Duración: 14min

  Entrevistem Joan Sanz, actor de doblatge, conegut per ser la veu de Vegeta en català. Fa uns anys va publicar el llibre ‘La sèrie de la teva vida’, i ara treu la segona part en format còmic.

 • Darrer vol a Formentera 30/11/19

  Darrer vol a Formentera 30/11/19

  30/11/2019 Duración: 57min

  Programa del dissabre 30 de novembre. Nit friki al Darrer vol amb les notícies del món del còmic, el cine i les sèries de televisió. Entrevistem Joan Sanz, actor de doblatge, conegut per ser la veu de Vegeta en català. Fa uns anys va publicar el llibre ‘La sèrie de la teva vida’, i ara treu la segona part en format còmic. Al ‘Cine de mitjanit’, parlem de l’estrena de la setmana ‘Knives out’, i aprofitam per fer un rànquing de les millor pel·lícules d’intriga del segle XXI. Octavio Fernández arriba amb la secció ‘Objectes perduts’ per parlar de ‘Ford Fairlane, el detective rockanrrolero’. I al ‘Ready Player 3’, Pablo Morganti ens porta els darrers llançaments dels videojocs, i Sergi Torres ens fa un rànquing dels millors videojocs de Dragon Ball.

 • Darrer vol a Formentera 29/11/19

  Darrer vol a Formentera 29/11/19

  29/11/2019 Duración: 57min

  Programa del divendres 29 de novembre. Encetam el vol d’avui amb Xumeu Joan, fundador del grup Aires Formenterencs, que celebren el seu 30 aniversari amb un concert aquest divendres a Formentera i dissabte a Eivissa. Per altra banda entrevistem Roberto Montañés, 50 per cent del grup ‘Los Gandules’, que visiten aquest dissabte Eivissa per tancar la sisena edició del festival ‘Mal del Cap’, i ja de pas, obrir la nova edició del ‘Canyes & Roll’. I finalitzam amb el nostre company Joan Albert Lligoña, que entrevista la consellera de Patrimoni i Política Lingüística de Formentera Raquel Guasch Ferrer, que presenta nous cursos de català a l’illa.

 • Darrer vol a Formentera 28/11/19

  Darrer vol a Formentera 28/11/19

  28/11/2019 Duración: 57min

  Programa del dijous 27 de novembre. Enlairam el programa d’avui en primer lloc amb Joan Murenu, fundador del grup de folk eivissenc UC; UC rebrà aquest dijous el Guardó d’Honor de la revista Enderrock. També entrevistem l’eivissenc Jonás Souto, recent campió mundial júnior de billar. I torna David Ventura amb la secció ‘Música per passatgers freqüents’, amb històrics del rock argentí.

 • Entrevista Joan Barbé - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  Entrevista Joan Barbé - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  27/11/2019 Duración: 09min

  Entrevistem Joan Barbé, guitarrista del grup ‘Joven Dolores’, que estarà aquest divendres a la sala de La Movida de Palma i dissabte a Madrid.

 • Darrer vol a Formentera 27/11/19

  Darrer vol a Formentera 27/11/19

  27/11/2019 Duración: 58min

  Programa del dimecres 27 de novembre. Avui amb un Darrer vol molt musical. Per una banda parlem amb l’eivissenc Joan Barbé, guitarrista del grup Joven Dolores, que estarà aquest divendres a la sala de La Movida de Palma i dissabte a Madrid. Entrevistem també la jove cantautora mallorquina Maria Jaume Martorell, recent guanyadora del concurs ‘Sona 9’ del grup Enderrock. I finalitzem amb Neus Torres i la secció ‘De compres amb na Neus’, que ens porta la figura d’acció Crazy Cat Lady, una ronyonera de panxa cervesera o el Bacon Lip Balm.

 • Darrer vol a Formentera 26/11/19

  Darrer vol a Formentera 26/11/19

  26/11/2019 Duración: 57min

  Programa del dimarts 26 de novembre. Començam el programa d’avui en primer lloc amb la ballarina Núria Guiu, que presenta al Teatre Principal de Palma ‘Likes’, aquest dijous. Per altra banda entrevistem Borja Beneyto, membre de Psaiko Quartet, un quartet de saxofonistes que actuen divendres a la Casa del Poble de la Mola, a Formentera. I finalitzem amb Neus Torres i la ‘Sala VIP’, per parlar aquesta setmana de les inversions de les estrelles com DiCaprio o Beckam, i de la possible nova parella de Brat Pitt.

 • Entrevista Miguel Gallardo - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  Entrevista Miguel Gallardo - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  23/11/2019 Duración: 13min

  Entrevistem al dibuixant i il·lustrador Miguel Gallardo, qui acaba de publicar un llibre il·lustrat sobre Pepe Rubianes: ‘Rubianes, solamente’.

 • Darrer vol a Formentera 23/11/19

  Darrer vol a Formentera 23/11/19

  23/11/2019 Duración: 58min

  Programa del dissabte 23 de novembre. Nit friki al Darrer vol amb les darreres notícies del món del còmic, el cine i les sèries de televisió. Entrevistem al dibuixant i il·lustrador Miguel Gallardo, qui acaba de publicar un llibre il·lustrat sobre Pepe Rubianes: ‘Rubianes, solamente’. A la secció ‘Cine de mitjanit’ parlem de ‘Frozen 2’ com l’estrena de la setmana, i feim un rànquing de les millors princeses rares. Octavio Fernández arriba amb la secció ‘Objectes perduts’ per parlar de la pel·lícula ‘Oz, un mundo fantástico’, seqüel·la de l’any 1985 del Mag d’Oz. I finalitzem amb la secció ‘Ready Player 3’, on Sergi Torres i Pablo Morganti ens porten les darreres notícies del món dels videojocs i els darrers llançaments.

 • Darrer vol a Formentera 22/11/19

  Darrer vol a Formentera 22/11/19

  22/11/2019 Duración: 57min

  Programa del divendres 22 de novembre. Encetam el vol d’avui en primer lloc amb Ramón Arcusa, membre del Dúo Dinámico, que estarà celebrant el 60 aniversari del grup aquest divendres a l’Auditòrium de Palma. Entrevistem també Miquel Oliver, alcalde de Manacor, on han fet la primera passa perquè les dones puguin ser dimonis a les festes de SantAntoni. I finalitzam amb el nostre company Joan Albert Lligoña, que entrevista a Josep Maria García-Borés, professor de psicologia, guanyador de la beca del Consell de Formentera, per la seva investigació sobre la Formentera tradicional.

 • Entrevista Jaume Oliver - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  Entrevista Jaume Oliver - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  21/11/2019 Duración: 12min

  Entrevistem l’escriptor i periodista mallorquí Jaume Oliver, que acaba de presentar la seva primera novel·la de ciència ficció ambientada a Palma, anomenada ‘Crònica desordenada de Ciutat Antiga’.

 • Darrer vol a Formentera 21/11/19

  Darrer vol a Formentera 21/11/19

  21/11/2019 Duración: 57min

  Programa del dijous 21 de novembre. Començam el programa d’avui en primer lloc amb el mag Jorge Blass, que presenta a l’Auditòrium de Palma aquest cap de setmana el seu nou espectacle: Invención. També entrevistem l’escriptor i periodista mallorquí Jaume Oliver, que acaba de presentar la seva primera novel·la de ciència ficció ambientada a Palma, anomenada ‘Crònica desordenada de Ciutat Antiga’. I finalitzam amb Neus Torres i la secció ‘De compres amb na Neus’, per parlar de grans productes com la bossa per amagar el bric de Don Simón, o el coixí Feliç Aniversari de Nicolas Cage.

 • Entrevista Josep M. Nadal Suau - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  Entrevista Josep M. Nadal Suau - Darrer vol a Formentera IB3 Ràdio

  20/11/2019 Duración: 13min

  Entrevistem l’escriptor i crític literari Josep M. Nadal Suau, que acaba de publicar ‘Temporada Alta’, un llibre sobre el turisme i Palma.

 • Darrer vol a Formentera 20/11/19

  Darrer vol a Formentera 20/11/19

  20/11/2019 Duración: 58min

  Programa del dimecres 20 de novembre. Avui un Darrer vol molt literari. En primer lloc amb l’escriptor i crític literari Josep M. Nadal Suau, que acaba de publicar ‘Temporada Alta’, un llibre sobre el turisme i Palma. Per altra banda, entrevistem també Bartomeu Fiol, qui acaba de presentar a Mallorca un llibre sobre refugis antiaeris: ‘Els refugis antiaeris de Palma i la defensa passiva a Mallorca durant la Guerra Civil (1936-1939)’. I finalitzem amb David Ventura i la secció ‘Música per passatgers freqüents’, avui amb hip hop actual.

 • Darrer vol a Formentera 19/11/19

  Darrer vol a Formentera 19/11/19

  19/11/2019 Duración: 58min

  Programa del dimarts 19 de novembre. Nit musical avui al Darrer vol. Per una banda parlem amb el cantant i compositor Javier Ruibal, que presenta ‘Paraisos mejores’ dins del Jazz Voyeur Festval aquest divendres al Trui Teatre de Palma. Per altra banda, entrevistem David Rodríguez, conegut com ‘La estrella de David’, que actuarà aquest dissabte a Eivissa, per obrir la sisena edició del Festival Mal del Cap. I finalitzam amb Neus Torres i la seva ‘Sala VIP’, per parlar de les despeses de Swazilàndia, de l’home viu més sexy, i dels titulars depriments de la setmana.